Yhteensä: 0,00 
Yhteensä: 0,00 

Toimitusaika

Postitan tilauksesi mahdollisimman pian. Poikkeavista toimitusajoista tiedotan Kukkaiselämää-verkkokaupan Facebook-sivuilla ja Kukkaiselämää-verkkokaupan etusivulla.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdotMobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdotMasterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Masterpassin maksuehdot [PDF]Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja aina.fi-sivustolla

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fiJousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.comOP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteselosteAfterPay

Lue lisää: AfterPay.fiMash

Lue lisää: Mash.com

Sinun on myös mahdollista noutaa ostoksesi Lappeenrannasta, osoitteesta Merenlahdentie 41. Nouto on ilmaista ja sovitaan noutoaika sähköpostitse ([email protected])

VAIHTO- JA PALAUTUS

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaja joutuu maksamaan palautuksen postikulut, mutta saa tuotteiden hinnan takaisin.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, uuden tuotteen lähettämisestä veloitetaan normaalit toimituskulut. Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista veloitetaan Postin / Matkahuollon laskuttamat palautuskulut.

Ilmoitathan palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja käsitelty, rahat palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jolla alkuperäinen tilauksesi on maksettu.

EMME LUNASTA POSTIENNAKOLLA / BUSSIENNAKOLLA  PALAUTETTUJA TUOTTEITA.

NOUTAMATTOMAT PAKETIT

Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet lähetyskulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista, tällä hetkellä summa on 18€ . Veloitamme kaikki todelliset kulut sisältäen kahteen suuntaan lähetetyt paketti- ja pakkauskulut.

Kolmen noutamattoman tilauksen jälkeen, emme enää toimita kyseisille henkilöille tuotteita.

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Kukkaiselämää, Y-tunnus 2950970-8. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Yrityksellä on oikeus hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Mikäli et ole asettanut toimitusosoitetta profiiliisi, voit lisätä sen tilauksen yhteydessä. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta https://kauppa.kukkaiselamaa.fi/ ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Postipaketti: 6,90e
Matkahuollon bussipaketti: 6,90e
Matkahuollon lähellä: 6,90e
Matkahuollon pikapaketti: 7,90e
Postiennakko: 12,90e
Kotiinkuljetus: 13,90e
Nouto: ilmainen, Lappeenranta

Ilmainen toimitus yli 100e tilauksille!

Klarna

Kun valitset maksutavaksi Klarnan joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetän tilausvahvistuksen sinulle sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Mikäli teet tilauksen kirjautuneena, voit tarkastella tilauksiasi sivuilla olevan käyttäjätilin kautta.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, olethan yhteydessä: [email protected] tai postitse yhteystiedoissa ilmoitettuun osoitteeseen.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli asiakas jättää lähetyksen noutamatta ja se palautuu Kukkaiselämää-verkkokauppaan, veloitetaan asiakkaalta Postin tai Matkahuollon veloittamat kulut palautuksesta sekä mahdollisesta uudelleenlähetyksestä.  

Huomaathan että Postin säilytysaika paketeissa on vain 7 vuorokautta!

YHTEYSTIEDOT

Kukkaiselämää

Merenlahdentie 41

53850 LAPPEENRANTA

Verkkokauppias: Satu Leskinen-Hyppönen

Y-tunnus: 2950970-8

MUUTA

Käytän paketoinnissa uusien pakkausmateriaalien lisäksi kierrätysmateriaaleja niin paljon kuin mahdollista – säästääkseni luontoa ja pitääkseni pakkauskulut kohtuullisina.

Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi tilauksen tekemisessä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Yhteistyöhön liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä: [email protected]

Mukavia hetkiä Kukkaiselämää-verkkokaupassa!

Käyttöehdot: Sähköpostiosoitteesi antamalla suostut vastaanottamaan viestejä sivustolta. Sähköpostiosoitettasi ei käytetä mainostamiseen ellet ole tilannut uutiskirjettä. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi tilauksen jälkeen tilauksen tai tuotteen arviointipyyntöä varten tai tilauksesi seurantailmoituksia varten.

Kiitos että asioitte kanssamme!

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi
X