Yhteensä: 0,00 
Yhteensä: 0,00 

Kukkaiselämää-kauppassa pyritään kunnioittamaan luontoa, sillä ekologisuus ja ympäristöystävällisyys ovat minulle tärkeitä arvoja.

Otan kestävän kehityksen kaikessa toiminnassani huomioon. Käytän mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotteita ja pakkausmateriaaleja. Uudelleen käytän pakkausmateriaaleja (pahvilaatikot, muovit), joissa tavarantoimittaja on lähettänyt tuotteet minulle. Tilausten paketoimisessa käytän yli 90 prosenttisesti kierrätysmateriaaleja.

Pyrin myös kestävyyteen omassa puutarhassani. Kierrätän ja kompostoin puutarhan kasvijätteet mullaksi, jota käytän istutuksissa. Kukkatöissäni kesäisin käytän pääasiassa oman puutarhan kukkia, joita lisäksi jälkikäytän kuivakukkina tai kompostoin. Hyödynnän oman puutarhan kukkia ja luonnonmateriaaleja. Pihapuodissa pyrin uudelleenkäyttämään mahdollisimman paljon kalusteita ja tekstiilejä.

Markkinointi ja laskutus tapahtuvat pääasiallisesti sähköisesti verkossa.

Pyrin jatkuvasti parantamaan yritykseni ekologisuutta ja otan mielelläni vastaan palautetta. Teen säännöllisesti palaute- ja tuotearviointikyselyjä ja kehitän toimintaani niiden pohjalta.

– Satu
Kukkaiselämää-kauppa


Tuotteisiin liittyvät asiat: [email protected]
Yhteydenotot: [email protected]

X