Yhteensä: 0,00 
Yhteensä: 0,00 

Kauneutta kotiin, puutarhaan ja pukeutumiseen!

Mahtavaa, että löysit Kukkaiselämää-kauppaan! Tämä kauppa on kauneutta ja kukkia rakastavalle.

Valikoimissa on kauneutta sisustukseen, kotiin, puutarhaan ja pukeutumiseen. Lisäpalveluina järjestän kukkakursseja ja voit tilata ennakkoon perjantaikimpun, kuukausikukat, juhlakoristelut ja kukkia itsellesi tai yrityksellesi.

Tuotemerkkejä mm. ovat: GreenGate, Le Père Pelletier, Saaren Taika, Sköna Ting ja Xala.

Kukkaiselämää-kauppa on syntynyt oman puutarhani ja Kukkaiselämää-puutarhablogini inspiroimana. Perustin verkkokaupan helmikuussa 2020 ja Pihapuoti avautui saman vuoden heinäkuussa. Blogiani olen kirjoittanut yhdeksän vuotta. Blogista löydät vinkkejä ja inspiraatiota puutarhanhoitoon.

Ihailen englantilaisia puutarhoja ja brittien kauneudentajua. Englantilaiset puutarhat ovat innoittaneet oman puutarhani rakentamiseen, puutarhuriopintoihini ja lopulta tämän kaupan perustamiseen. Kauppaan olen valinnut persoonallisia ja kauniita tuotteita, joita et löydä suurilta ketjuilta. Valikoimissa on myös uniikkeja mummon ja minun käsitöitä.

Uutiskirjeessä saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista, arvonnoista, tarjouksista ja alennuksista. Uutiskirjeen tilaajien kesken on säännöllisesti arvontoja.

Pihapuoti

Kukkaiselämää-pihapuoti on avoinna ennalta ilmoitettuina aikoina tai tilauksesta. Ilmoitan aukiolosta kaupan Facebook-sivuilla ja Instagramissa. Pihapuoti sijaitsee Lappeenrannassa, Uus-Lavolassa. Tervetuloa!

Lataa ilmainen Kukkaiselämää-puutarhakalenteri, jossa on vinkkejä kullekin kasvukuukaudelle, tilaa omille muistiinpanoille ja kalenteri nimipäivillä. Kuvat ovat omasta puutarhastani. Kalenterin saat tästä: https://kauppa.kukkaiselamaa.fi/tuote/kukkaiselamaa-puutarhakalenteri-ilmainen-84-sivua/

Kaupan etusivulle katselemaan tuotteita pääset tästä:

Löydät Kukkaiselämää-kaupan myös:


Terveisin,
Satu

Kukkaiselämää-kauppa

11.3.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X