Yhteensä: 16,00 
Yhteensä: 16,00 

ETUSIVU – Tervetuloa!

LISÄÄ BLACK FRIDAY -TARJOUKSIA!

Katso lisää Black Friday -tarjouksia. Alennuksessa mm. Joulukoristeet, sisustustuotteita ja paljon muuta!

A lot decoration

Tyynynpäälliset

Toimitukset

Toimitamme kaiken Lappeenrannasta. Saat ostaessa tiivistelmän ja seurantakoodin sähköpostiin. Yli 100€ ostoksista saat ilmaisen toimituksen! Kukkaiselämää-kauppa on suomalainen ja turvallinen verkkokauppa.

Asiakaspalvelu

Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä live-chat palvelumme kautta, joka aukeaa alhaalta oikealta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Pihamyymälä

Pihamyymälä on avattu ja sijaitsee Merenlahdentie 41 53850 Lappeenranta. Pihapuoti on avoinna erikseen ilmoitettuina aikoina ja sopimuksesta. Aukioloajat tulevat Facebook-sivuille. Tervetuloa!

Tervetuloa! Ihanaa, että löysit nettikauppaani! Olen kirjoittanut vuosia Kukkaiselämää-blogiani ja laajensin toimintaani tänne nettiputiikin puolelle. Rakastan kukkia, puutarhaa ja kaikkea kaunista! Olen valinnut tänne nettikauppaani kaikkea sievää. Osa kaupan tuotteista liittyy suoraan kukkiin ja puutarhaan, osa kotiin ja sisustukseen. Tämä on kauneutta rakastavan kukkaihmisen lifestylekauppa. Toivon Sinulle täällä mukavia  hetkiä! Nyt olen avannut myös Kukkaiselämää-pihapuodin, joka on avoinna ilmoitettuina aikoina ja sopimuksesta. Tervetuloa! Alla voit tutustua tarjoaamiini lisäpalveluihin, kuten kukkakoristeluihin ja pihakierroksiin.

Moi! Olen sivun opas, Mortti. Klikkaa minua jos tarvitset apua.

Merkit

X